Μαγική διογκώσιμη Co. Guangzhou, ΕΠΕ

Είμαστε τα τοπ διογκώσιμα παιχνίδια νερού, η διογκώσιμη σκηνή, διογκώσιμα αθλητικά παιχνίδια και διογκώσιμος διαφημιστικός προμηθευτής. Υψηλός - η ποιότητα με την καλύτερη υπηρεσία είναι η υποχρέωσή μας.

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Magical inflatable Co.,Ltd

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας φουσκωτά νερό πάρκο για την πώληση καλής ποιότητας Φουσκωτή μπάλα Νερό για την πώληση
Είστε τέλειοι ως επιχείρηση και πρόσωπο για να μιλήσετε. Θα συστήσουμε ιδιαίτερα τις υπηρεσίες σας στους ανθρώπους που μπορεί να χρειαστούν μερικοί απ' αυτούς.

—— Olivier from France

Πάλι το μπαλόνι φαίνεται μεγάλο. Σας ευχαριστούμε πάλι. Να αναμείνει με ενδιαφέρον την επόμενη διαταγή μας με σας σύντομα!

—— Bill form USA

Τα προϊόντα σας είναι πάντα πολύ καλά έτσι ανυπομονούμε να το δούμε επίσης.

—— Joseph from Canada

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou Magical inflatable Co.,Ltd

1 2 3 4
Guangzhou Magical inflatable Co.,Ltd
Γραφείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης:Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά:Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες:Μαγικός
Αριθμός Υπαλλήλων:30~50 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:US$ 5000000 - US$ 10000000
Ιδρύθηκε Έτος:2010
Εξαγωγή pc:90% - 100%

ΜΑΓΙΚΟ είναι ένα εργοστάσιο για τα διογκώσιμα παιχνίδια νερού, τα διογκώσιμα παιχνίδια, τις διογκώσιμες σκηνές, τη διογκώσιμη διαφήμιση και τα διογκώσιμα αθλητικά παιχνίδια όπως το διογκώσιμο κάστρο, διογκώσιμη ψευτοπαλλικαράς, και ούτω καθεξής.

 

ΜΑΓΙΚΟΣ καθιερώθηκε το 2010 και είναι μια από τις κύριες διογκώσιμες κατασκευές προϊόντων στην Κίνα. Έχουμε πάνω από 10 έτη εμπειρίας κατασκευών, Ε&Α και μάρκετινγκ.

 

ΜΑΓΙΚΟΣ πάντα με την ανώτερη τεχνική δύναμη, τα επαγγελματικά μέλη προσωπικού παραγωγής και τον εξοπλισμό παραγωγής πρώτης θέσης. Σαν μεγαλύτερη διογκώσιμη βάση παραγωγής και εξαγωγής προϊόντων στην Κίνα, όλα τα μέρη και τα συστατικά προέρχονται από τον κόσμο και τους διάσημους προμηθευτές ή τις κατασκευές, που εξασφαλίζουν ποιοτικά προϊόντα.

 

Κάθε μέρη και τα συστατικά εξετάζονται αυστηρά και επιθεωρούνται σύμφωνα με το σχετικό standardssuch ως CE, EN, UL και ROHS, κ.λπ., που εγγυάται τα προϊόντα ασφάλειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Η μηχανή και ο εξοπλισμός μας εισάγονται από την Ευρώπη.

 

Το εργοστάσιό μας εμπορεύεται τα προϊόντα στην ενισχύοντας δύναμη εμπορικών σημάτων στις παγκόσμιες αγορές και για τα οφέλη μας αντιπροσωπειών ή του διανομέα και για έξω δικούς. Τα προϊόντα μας αναμένονται στους πελάτες στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Τουρκία, την Αυστραλία, την Ινδία, τη Σιγκαπούρη και άλλες χώρες και περιοχές. 


Έχουμε τα διάφορα προϊόντα, όπως το διογκώσιμο κάστρο, η ψευτοπαλλικαράς, η φωτογραφική διαφάνεια, η πόλη διασκέδασης, η διαφήμιση, τα μπαλόνια, τα κινούμενα σχέδια, οι σκηνές, το πάρκο νερού, η μεγάλη πόλη διασκέδασης ψυχαγωγίας και ποικίλα διογκώσιμα πρότυπα προσομοίωσης. Επιπλέον, κατασκευάζουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τα ειδικές σχέδια και τις απαιτήσεις του πελάτη. 
Προσφέρουμε τα πιό μοντέρνα inflatables στις αγορές με την πιό thebest τιμή-ποιοτική αναλογία οφέλη. 

 

Θα είμαστε πάντα ευτυχείς να λάβουμε νέα από σας και θα θεωρήσουμε προσεκτικά οποιεσδήποτε προτάσεις πιθανές να οδηγήσουν στην επιχείρηση μεταξύ μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Magical inflatable Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Peggy

Τηλ.::86-20-22075553

Φαξ:86-20-81171881

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς

(0 / 3000)
Copyright © 2015 - 2020 waterinflatablepark.com. All rights reserved.